Frank Renssen Personal fitness training

Fitness is... heerlijk bewegen!

Fitness is... heerlijk bewegen!

Fitness... voor jong en oud(-er)

Fitness is er voor alle leeftijden!

Trainen onder professionele begeleiding

Trainen onder professionele begeleiding

Het voordeel van een personal fitness trainer

Personal fitness training door Frank Renssen neemt al uw bezwaren weg tegen sportscholen! In een kleine, gemoedelijke fitnessruimte werkt u onder intensieve begeleiding aan het behalen van uw doelstellingen! Op een medisch verantwoorde wijze kunt u uw conditie, uw kracht en/of uw gewicht verbeteren.

Uw personal fitness programma

Uw personal fitness programma start met een intake gesprek. In dit gesprek worden eventuele lichamelijke klachten besproken en worden realistische doelen geformuleerd. Aan de hand hiervan, wordt een persoonlijk traningsprogramma opgesteld.

Personal fitness training

Tijdens de personal fitness training ligt de nadruk op techniek. Elke machine wordt uitvoerig besproken, ieder oefening voorgedaan en uitgelegd. Daar waar nodig of mogelijk, wordt uw trainingsschema direct aangepast aan uw mogelijkheden.

De mogelijkheden van personal fitness training

Personal fitness training met Frank Renssen is geschikt voor

  • Medisch fitness voor herstel, van diverse klachten. Men traint op persoonsgericht tempo voor optimaal resultaat, met behulp van hartslagmeting.
  • Krachttrainingen, bijvoorbeeld voor figuurcorrecties. Deze trainingen zijn ook persoonsgericht en voldoen aan de laatste onderzoeken en ontwikkelingen op dit gebied.
  • De conditietesten zijn submaximaal testen die door iedereen uitvoerbaar zijn. Mensen boven de 40 met een slechte conditie dienen eerst te overleggen met hun huisarts!
  • De afslankbegeleiding kan in combinatie met een voedingsadvies we spreken dan over Diplan. De trainingen zijn dan specifiek gericht op het gewichtsverlies. Het voedingsadvies wordt per week gegeven, dit houdt in dat elke week een vetmeting en weging wordt gedaan, waarop het volgende voedingsadvies wordt gebaseerd. Dit voedingsadvies is gebaseerd op dagelijkse normale voeding met boodschappenlijst en alternatieven. De menu’s zijn uitgesplitst in koolhydraten, eiwitten, vetten en calorieën gebaseerd op de dagelijkse bezigheden.

T. (0570) 636 631 – info@sportmassagedeventer.nl – Kiskadee